پیام استاد احمدی شاهرودی دام ظله به مناسبت شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام

دانلود فایل پی دی اف

 

بسم الله الرحمن الرحیم

《 هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ عَلَیْکَ الْکِتَابَ مِنْهُ آیَاتٌ مُحْکَمَاتٌ هُنَّ أُمُّ الْکِتَابِ وَأُخَرُ مُتَشَابِهَاتٌ فَأَمَّا الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ زَیْغٌ فَیَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاءَ الْفِتْنَهِ وَابْتِغَاءَ تَأْوِیلِهِ وَمَا یَعْلَمُ تَأْوِیلَهُ إِلَّا اللَّهُ وَالرَّاسِخُونَ فِی الْعِلْمِ یَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنَا وَمَا یَذَّکَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ 》

السلام علیک یا جعفر بن محمد الصادق
آجرک الله یا بقیه الله
با عرض تسلیت به محضر ولی نعمت جهان هستی و قطب عالم امکان، حضرت بقیه الله الاعظم (روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) ، به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت جد بزرگوارشان، رئیس مذهب شیعه حقه جعفریه اثنی عشریه، حضرت امام صادق (علیه السلام)
هر چند که قطعاغیر معصوم از بیان کمالات و مکارم اخلاقی و درک مقام والای آن امام همام و فهم عظمت ایشان عاجز و ناتوان می‌باشد ، ولکن در حد فهم ناقص و بضاعت ناچیز باید عرض کرد ، آن حضرت سلام الله علیه ، تنهاشخصیتی است که بعد از جد بزرگوارشان مولانا امیرالمومنین (علیه السلام)، توانسته به حق ادعاء «سلونی قبل ان تفقدونی» را بکند و هر کس غیر از او و اجداد طاهرین و اولاد معصومش این ادعا را کرده ، چیزی غیر از رسوایی و شرمندگی برای خود به ارمغان نیاورده و در ملاء عام رسوا و مفتضح گردیده است.
در روز ۲۵ شوال سال ۱۴۸ هجری قمری ، در مدینه منوره شخصیتی به شهادت میرسد که در ۳۴ سال دوران امامتش چهارهزار نفر در مجلس درسشان شرکت داشته و در علوم مختلف از محضر ایشان استفاده نموده‌اند.
و افراد زیادی اعم از ارادتمند و منحرف و معاند خدمت آن بزرگوار مشرف و بحثها و مجادله های علمی زیاد کرده وبا اذعان و اعتراف به مقام علمی او از محضر پر فیضشان مرخص شده اند .
و اشخاص بسیاری همچون عنوان بصری، تحت تاثیر مقام والا و روحانی حضرت شان واقع می شدند و احساس آرامش و نورانیت میکردند.
روز ۲۵ شوال ، شهادت امام معصومی است که احکام دین و حرام و حلال شریعت خاتم المرسلین (صلوات الله علیه و آله و سلم) توسط ایشان و پدر بزرگوارش بیان شده است ، بطوریکه به فرمایش خود آن حضرت تا قبل از زمان امام باقر (علیه السلام) شیعیان و ارادتمندان به ساحت مقدس ائمه هداه مهدیین از احکام الهی هیچ شناختی نداشته و به آنچه که از دیگران یاد گرفته بودند عمل میکردند.
لذا شالوده و اساس فقه را ایشان بنا نهاده و به همین جهت به عنوان رئیس مذهب لقب گرفته اند .
شیعیان در این روز در مصیبت شخصیتی عزادار هستند که همچون جد بزرگوارش مولانا امیر المومنین علیه السلام شبانه و در تاریکی ، انبان نان و گوشت و درهم را بر پشت حمل ‌کرده و در بین فقراء مدینه تقسیم می نمود که بعد از شهادتش مردم فهمیدند که او حضرت جعفر بن محمد الصادق (علیهما السلام) بوده است.
امام ششم شخصیتی است که در جود و کرم و سخاوت بی‌نظیر بوده و به مستمندان و حاجتمندان مبالغ زیادی -مثلاً ۴۰۰ دینار- اعطا می فرمود و حتی از بخشیدن انگشتر گرانبها خویش به شخص محتاج دریغ نمی کردند.
امروز افتخار بچه شیعه ها و ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت این است که پیشوا و رئیس مذهب آنها شخصیتی است که با علم فراوان و آگاهی از همه رموز عالم خلقت در نهایت تواضع و فروتنی بوده است؛
به طوری که وقتی از پدر بزرگوار و فرزند معصوم شان سوال شد:
“انت من علماء هذه الامه؟”
در جواب فرموده اند :
” لست من جهالهم”
و نفرمودند عالم این امت هستم با اینکه در حقیقت ائمه معصومین علیهم السلام راسخون فی العلم می باشند و دیگران در مقابل آنها جاهل محسوب میشوند.
همانطور که در حدیثی می‌فرمایند:
” قسم به خداوند سبحان !
من قرآن را از اول تا آخر آن میشناسم ،بطوریکه گویا علم آن در کف دست من است” .
وبا توجه به این آیه شریفه قرآن که می‌فرماید :”تبیان لکل شیء”
یعنی تمام اخبار و علوم زمین و آسمان در قرآن نهفته است.
بنابراین امام صادق (علیه السلام) وجودی است که تمامی علوم عالم در کف ید اوست.
ششمین امام معصوم شیعیان ، رهبر و مقتدای تنها فرقه حقه و اهل نجات از هفتاد و سه فرقه امت پیغمبر عظیم الشان صلی الله علیه و اله بوده و هفتاد و دو فرقه دیگر گمراه و ضال و مضل و اهل دوزخند .
عالم تشیع در روز ۲۵ شوال در مصیبت شخصیتی عزادار است که به قول بعضی از مخالفان ایشان ، افضل از امام صادق (علیه السلام) در علم و عبادت و ورع و تقوا ،هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده و در قلب کسی خطور نکرده است و یا به قول بعضی دیگر ، افضل از امام صادق (علیه السلام) در فقه ندیده‌ام .
و یا اینکه اگر امام صادق (علیه السلام) نبودند ،هیچ کس ،حتی عامه نیز، مناسک حج را نمی‌دانستند.
با این وجود، اگرچه همه معصومین علیهم السلام در نهایت علم و مکارم اخلاق و عبادت و بندگی بودند ، اما در طول عمر شریفشان، در اوج مظلومیت ، بسر بردند وامروز هم شیعیان و ارادتمندان به آنان نیز در جهان ،مظلوم می باشند .
در خاتمه، تذکر چند نکته را لازم می دانم :
۱- افتخار و امید ما شیعیان به شفاعت ائمه(علیهم السلام) است.
رئیس مذهب فرمودند:
“به خدا قسم هیچ شیعه ی جعفری در روز قیامت وارد جهنم نمی شود ؛ زیرا ما تمام گناهان شیعیان را شفاعت می کنیم و به عهده می‌گیریم ،چه گناهانی که حق الله باشد و یا حق الناس و در مقابل ما وظیفه داریم، که در برائت و بغض نسبت به دشمنان اهل بیت(علیهم السلام) و محبت و ولایت ایشان ، نهایت سعی و تلاش خود را کرده و در راه دفاع از حریم مذهب، غیرت و حمیت به خرج دهیم.
و همچنین نسبت به دستگیری از دوستان و موالیان و ترویج مذهب و نجات جوانان مستضعف شیعه نیز ،نهایت سعی و کوشش را بنماییم، تا خدایی ناکرده، جوانان ما در اثر هجوم و تبلیغات سوء خائنین به اهل بیت(علیهم السلام) و منحرفین گمراه نگردند.
۲- امام صادق (علیه السلام) با همه عظمت و مقام والایی که دارند، فرمودند :
“اگر محضر مهدی فاطمه «عجل الله تعالی فرجه الشریف» را درک کنم او را خدمت مینمایم.”
لذا ، بر همه رهروان و پیروان رئیس مذهب لازم است، در صدد نوکری و خدمت به حضرت صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشند و از یاد او غافل نشوند و دعا برای سلامتی و تعجیل در ظهور ایشان را در هیچ محفل و مجلسی از یاد نبرند ،زیرا نجات و فرج شیعه به فرج و ظهور موفور السرور آن بزرگوار است .
۳- اقامه مجالس برای شهادت و موالید ائمه (علیهم السلام) که نشانه ی محبت و ولایت است را مورد توجه قرار داده و عنایت خاص داشته باشند و از شرکت در این مجالس هیچ‌گاه غفلت ننمایند.
در پایان ، خداوند متعال را به حق اهل البیت علیهم السلام ، مخصوصا به پهلوی شکسته زهرای اطهر سلام الله علیها، قسم میدهم که تمامی مشکلات و بلیات از قاطبه دوستان و ارادتمندان آنان ، بر طرف کرده و خیرات و برکاتش را بر شیعیان نازل فرموده و اموات آنها را غریق بحار رحمت خود قرار دهد.
سلام بر قبور مطهره ، ویران و هتک حرمت شده ائمه بقیع علیهم السلام

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
عبدالله احمدی شاهرودی
شوال المکرم ۱۴۴۱ هجری قمری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *